Warning: file(../posts/.php) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/foreningspartner.dk/public_html/includes/functions.php on line 47

Warning: file(../posts/artikler.php) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/foreningspartner.dk/public_html/includes/functions.php on line 50

Warning: implode() [function.implode]: Argument must be an array in /var/www/foreningspartner.dk/public_html/includes/functions.php on line 52
TEST - ARTIKLER - PHP - SKAL SKRIVES Her er vores artikler... ER der noget, der mangler. Det er ikke en "manual" til jeres forening, men er en måde, i kan tilegne jer lidt mere viden om det i måske synes i mangler... Der er mange forhold, der gør sig gældende i de enkelte foreninger... Send meget gerne e-mail til os, hvadenten din forening er kunde eller ikke, hvis der er spørgsmål til artiklen / forbedringsforslag, noget der virker uklart eller forslag til nye indlæg. Ris og ros modtages ligeledes gerne. Foreningspartner.dk håber du får noget ud af det og ønsker dig god læseslyst!

Del artiklen via: